Кралски скариди с оризови нудъли.

Брой порции: 1

Knorr Пикантен сос с чили и домати

Съставки: Кралски скариди, оризови нудъли, зеленчуци, Knorr Пикантен сос с чили и домати,Knorr течен бульон морски дарове, майонеза, Knorr соев сос, подправки.

Начин на приготвяне: Скаридите се почистват и разрязват на две. На жулиени нарязваме зеленчуците. Скаридите се слагат в сгорещен тиган с зехтин и масло. Във тенджера с вряща вода слагаме нудълите да се варят, през това време запържваме леко зеленчуците. Когато нудълите се сварят се отцеждат от водата, после се смесват със запържените зелечуци, като към тях се прибавят Knorr соев сос и Knorr Пикантен сос с чили и домати. Сосът за скаридите се приготвя със майонеза, Knorr течен бульон морски дарове и пушен пипер.

Презентация

Презентираме скаридите и нудълите върху соса от майонеза, Knorr течен бульон морски дарове и пушения пипер. Украсяваме с ядливи микроцветя, натрошено препечено кашу.

792
Цветомир Божилов София

Аз съм ученик в Софийска професионална гимназия по туризъм. Любител готвач. Имам желание с времето да се развивам в тази професия. "Няма любов, по-искрена от любовта към храната." - Джордж Бърнард Шоу

Софийска Професионална Гимназия по Туризъм

Клас: 12д