Каспийска есетра с пистачо

Брой порции: 1

Есетра

Съставки: - Филе Есетра - 180 гр. - провансалско песто Knorr - 0,030 гр. - сол - пипер

Начин на приготвяне: Почистеното филе се овкусява с провансалското песто

Коричка

Съставки: - масло - 0,030 гр. - пармезан - 0,030 гр. - смляно пистачо - 0,050 гр. - трохи от черен хляб - 0,050 гр.

Начин на приготвяне: Компонентите се смесват в миксер до гладка маса. След като е готова се разстила върху филето и се изпича на загрята до 180 градуса фурна за 15 мин, след което се изважда да изстине на стайна температура

Гарнитура

Съставки: Сварява се тиквата, сварения нахут се блиндира и се омесва с пласираната и изцедена тиква. Добавя се червена къри паста за пикантен вкус

Начин на приготвяне: - сварена тиква - 0,030 гр. - сварен нахут - 0,050 гр. - червено къри паста Knorr - 0,010 гр. - сол - 0,002 гр. - масло - 0,010 гр.

Презентация

Аранжира се в подходяща чиния с прясна салата, овкусена с цитрусов дресинг

Виж повече
156
Михаил Костадинов София

Готвенето е това, което наистина смятам, че умея да върша, защото го правя със сърцето си.