Хрупкаво пиле с цветна паста

Брой порции: 1

Хрупкаво пиле

Съставки: Пилешко филе, Крем сирене "Филаделфия", Черен пипер,Шам фъстък, Галета, Кориандър, Knorr Primerba Curry, Олио.

Начин на приготвяне: Почистеното и оформеното пилешко филе се напълва с смес от черен пипер и крем сирене"Филаделфия". Филето се намазва с Knorr Primerba Curry и се овалва в смес от галета, Шам фъстък и Кориандър. Готовото филе се изпича в предварително загрята на 180°С фурна за 10-12min.

Цветна Паста

Съставки: Прясно приготвена паста, Тиквичка, зелена и червена чушка , Домат, Сушен домат ,краве масло, Олио, Джинджифил.

Начин на приготвяне: В подсолена вода се вари пастата. В тиган с гореща мазнина се запръжват зеленчуците към които се добавя вече сварената паста

Сос от Кокосово мляко

Съставки: Knorr Primerba Curry,Knorr Кокосово Мляко на прах

Начин на приготвяне: Към приготвеното Кокосово мляко се прибавя Knorr Primerba Curry и се завира 2-3min.

Презентация

В чиния се поставя Пастата върху която се поставя разрязаното филе. Декорира се с чипс от босилек и се полива със сосът от Кокосово Мляко

195
Янислав Василев Велико Търново

Ученик в ХII клас, професия "Ресторантьор", специалност "Кетъринг''в Пгт,,Д-р Васил Берон''. Занимавам се с кулинария от три години, обичам да готвя и с приготвената храна да доставям удоволствие на близките и приятелите ми.

ПГТ "Д-р Васил Берон"

Клас: 12